Wednesday, October 24, 2012

lebih dari suka.

pernah tak korang rasa that kind of situation? bila kita suka someone yg gila gila suka. pernah? dah lebih kurang mcm gila bayanglah. haha. aku pun tatahu nak cakap perasaan nie betul betul suka atau ntah laa. tatahu nak described that kind of feeling. cuma aku bole cakap aku suka dia with no reason from the first time we met. senyum? rupa? semualah. apapun dia buat, kadang kadang menyakitkan hati pun aku masih bersabar. and lately nie asyik sangat terserempak dia dekat kolej. motif? hahahaha. ntah laa. coincidence I think. 

well, I will do anything to capture your attention. ANYTHING ! listen to me. ANYTHINGGGGG !

saga hitam,
 bola,
 degree,
 beg kuning,
and
taman jati tak lupa. haha

 semua menarik perhatian aku. pulak tu semalam bersamaan 23hb october 2012 dapat kiriman salam sayang. mcm geli jugak laa kalau dengar tp aku suka. pastu pesanan supaya jgn lupa senyum. hoyeahhhh ! *dancing. tapi apa yg pasti perasaan nie suka dan bukan sayang sbb sayang itu masih berbaki dan masih utk someone. itu aku pasti. :)


3 comments:

Ally Syafiq said...
This comment has been removed by the author.
Ally Syafiq said...

fall in love again? ha ha ha. so funny.

nurfatin zolkarnain said...

maaf tapi ada masalah ke kalau betul pon? tercuit kau ke? tak kan. :')