Friday, August 24, 2012

2012 punya raya

assalamualaikum,

first thing first aku nak wish selamat hari raya maaf zahir dan batin walaupun raya sebenarnya nak habis. 
cuti pun dah habis, duit raya, kuih raya, relationship pun dah habis. pfftttt ! gurau aje maaa. :D
yg nak bermula sekarang nie adalah class yg berjalan seperti biasa bila naik nanti.
so,
membebel banyak pun tak guna so enjoy the picture. 
diambil sekitar hari raya di kampung.
kampung? errr ! not so kampung tapi okaylaa dari takde kan.




theme purple yerr this year bak kata kawan babah dah mcm ribena dah. hehe.
 post happy happy dah. sekarang nak emo sikit. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
iya, aku tengah sedih. sedih yg amat dan hanya tuhan tau. 
tapi kesabaran masih bersisa. 
alhamdulillah.
:)) *senym lebar lebar.
 masih comelkan aku? HAHA ;p