Friday, May 11, 2012

final ! ibu ! 9th !

assalamualaikum,

sekian lama aku tak update belog, dah berhabuk rupanya. tapi bukan sbb tak berminat cuma a bit busy ngan final. well, selamat berjumpa balik yerr kawan kawan. sekarang nie aku tengah duduk depan lappy sambil play lagu over it by Katherine McPhee. lupakan sejenak segala notes, equation, calculation. kepala otak nie pun sebenarnya ada limitnya so sbb tu aku galakkan study awal awal. jgn mcm aku study last minute. memang tak jadi apalah. selamat notes yg aku buat utk semua quiz and tests aku masih simpan elok. so aku rasa kurang beban cuma tinggal nak revise balik aje. alhamdulillah ! aku tengok carry mark this sem pun bole lah so takdelah mcm nak gila except for reactor technology. aku kalau bab mengira memang lembab sikit. carry mark pun suam suam kuku. so babai lah. ehehehe. next week plak hewhew subject membaca, principles of microbiology and intro to bioprocess. aten ! aten ! aten ! jangan malas sangat nak membaca. okay?

ibu,

gugup jantung aku bila aku dapat tau penyakit ibu. walaupun masih dlm pemerhatian doktor. aku rasa mcm gelap dunia. first aku dengar, air mata dah tak tahan even sampai sekarang pun. dear allah, i don't ask for more, i just need ibu in my life. adik nak ibu sihat, adik nak ibu ceria. kenapa yerr? ibu masih kuat ! masih bisa menjalankan tanggungjawab seolah ibu tak sakit langsung. kenapa yerr dari dulu ibu degil taknak jumpa doktor. kalau tak bole detect awal. kenapa yerr ibu? kenapa? 13hb, hari ibu kan? Selamat Hari IBu. adik doakan ibu semoga ibu lebih kuat, tabah dari ibu yg dulu. dipanjangkan umur sbb dah besar nanti adik nak jaga ibu. maafkan kesalahan adik dari mula adik lahir dekat dunia sampailah detik dan saat ini. rindu ibu ! rindu segalanya tentang ibu ! i know you can survive. jaga kesihatan, jaga pemakanan, kurangkanlah coffee nescafe ibu tuhh. nasi lemak sbg sarapan tu. bukannya elok pun. jgn stress ! tenangkan diri ibu.


  Ya Allah, sampaikan salam rindu aku kepada Zanariah Binti HJ Mohd Salleh sehingga aku menjadi kerinduannya. Aminnn !

RMA,

selamat ulangtahun ke-9 kita. <3
and tahniah walaupun bak kata awak dah turun pangkat dah tak dekan lagi, but still im proud  of you.


No comments: