Saturday, May 12, 2012

azwan vs. aten

ehehehehe. memandangkan harini kami genap 9bulan, so aku sajalah nak story mory pasal kami.

aku ngan dia. 
aten dan azwan.

terus terang kitorang nie mcm bumi ngan langit.banyak perbezaan tapi itu semua tak jadi masalah pun. aku kalau marah, sakit hati, geram, jealous, i keep my mouth shut until i can think it wisely. aku tak suka membebel panjang panjang tp masalah tak settle pun. beza ngan azwan yg menggelabah lebih and suka menggelupur. kalau ada yg tak kena, mesti called aku sampai berjuta kali selagi aku tak angkat. kalau aku merajuk sikit, dia punya takut sampai sanggup dtg rumah bwk sarapan < konon nak amek hati. wekkkkkk ! menyampah. :D and azwan jauh lebih matang kalau nak dibandingkan dengan aku. hurm. banyak bendalah yg menyerlahkan kematangan dia sampai kekadang aku rasa dia tu mcm nenek nenek aje. dari segi menyelesaikan masalah, of course bila kami bergaduh dia banyak beralah. even though terang bersuluh bkn dia yg salah, tp at last dia jugak yg say sorry. itu aku appreciate. :D kewangan !dia yg ajar aku erti rm100 tu nilai dia sebenarnya sikit, so BERJIMAT. dengan dia baru aku tau berfikir sejenak sebelum berbelanja. and minat kami sangat ketara BERBEZA. hee mamat tu suka karaoke, bowling, mengarang dan semua tu aku paling taknak buat dlm dunia nie. berbeza kan kami? dan, dia lembut, dari segi tutur kata, perbuatan. dia manja. aku memang taklah kan nak manja manja nie. gelimat ! tapi aku tak kisahlah orang nak label aku ganas sekalipun sebab dia ckp 'takpelah tak manja sekalipun sbb sekali awk manja cair saya dibuatnya' see ! benda yg jarang itulah bernilai. pffttttt ! bangga diri kejap. :D lastly, dia sangat kuat cemburu yerr anda anda semua. pastu nak jadikan aku kuat cemburu sekali.katanya 'ayg, awak tak cemburu walau sikit ke bila sy dengan perempuan lain'. so aku jawab simple 'tak sayang' dengan senyuman ikhlas terukir dibibir. :D
so perasamaan?  tak banyak tapi ada.
dari segi MAKAN ! tempe sambal. hahahahahaha :D  nanti ini jadi menu utama majlis kahwin kami nanti. ahaksss ! pantai! favourite place untuk dating. wajibulghunnah okay. itu aje kutt so far yg aku dapat detect. cissss ! sikitnya lahai. 

p/s : don't ever take what is mine. warning ! ehehehe.untuk awak, saya taktau bila ianya bermula, tapi saya tau saya sayang awk. saya taktau sebanyak mana, tapi yg saya tau ianya sakit kalau kehilangan awak.


No comments: