Thursday, February 23, 2012

salam jumaat

assalamualaikum,

salam jumaat buat semua. harini sy ponteng class reactor sbb kemalasan dan jugak ada laa sikit-sikit rasa tak sihat badan. sebenarnya boleh aje pegi class tu kalau setakat kepala berdenyut sikit tp namanya kalau dah malas kan. well, sy tak sabar sgt menunggu kehadiran family ke melaka. dah 2minggu tak balik rasanya mcm dah setahun. sooo, disebabkan family sy nak balik JB sbb pakcik sy sakit babah ngan baik hati laa nak singgah melaka kejap setelah merayu dan dirayu and sy pun dah kering kat sini kan. tu yg babah kata esok singgah nanti babah bagi. hee, thankyou babah. ily :D

sy tatau kenapa sgt rindukan muhammad zul rafiuddin rizqin. mgkn laa sbb dah 2minggu berturut-turut tak balik kan. sbb kebiasaannya sy mmg tiap minggu lerr balik selangor tu. rasanya mcm nak berlari balik selangor aje. kalau boleh laa, tp mmg tak laa kan. semalam bila belek-belek album folder kat lappy nie sy terjumpa satu gambar yg sy sendiri tatau kewujudannya.


ya allah. sampaikan rinduku pada muhammad zul rafiuddin rizqin sehingga aku menjadi kerinduannya. amin ! :)

1 comment:

Anonymous said...

Heyy, malas nak pegi kelas ehh?
Kantoi ! Bgtau Madam Akmal. Siap lerr.
HAHA :P