Thursday, October 6, 2011

thankyou sayang,

terima kasih sbb ada utk saya disaat saya sgt perlukan awk
terima kasih sbb terima saya seadanya
 
awak,
di saat semua org tinggalkan saya,
awk aje yg masih dengan saya,
ceriakan saya, bagi semangat...
 
awak,
terima kasih utk sentiasa berada di samping saya,
walaupun saya rasa awk adalah org yg paling byk reason utk tinggalkan saya,
tp awak cakap tidak dan tak akan.
saya lega sangat.

saya ingat lg apa yg awak cakap
'saya akan sentiasa ada utk awk'
thankyou raden azwan.
 
semalam,
kita cipta kenangan di tepi pantai #acececeh ayat. kemain. ngee.
dan sy sangat rindu saat tu.
awk tiap masa ada aje yg nak kenakan saya.
kan? kan?
and saya nie pon terlalu lurus sbb ikut aje apa awk cakap.
saborr jelaaa.
 
 awak,
thankyou pinjamkan gitar, utk semua chocolate tu, bawak sy pegi makan asam pedas,
sedapppppp !
terima kasih jugak snap picture saya banyak semalam,
terasa mcm model pon ada. 
hahahaha.
 
dannnnn,
tolong laa jgn sepahkan dompet awk tu,
saya dah tolong kemaskan,
byk sangat harta pusaka awk dlm tu.

# psst ! ini harta pusaka yg berjaya dikumpul dr dompet pakcik sy. heishhh ! pastu merungut tebal sgt. heishhhh !

SAYA SAYANG AWAK RADEN MOHAMMAD AZWAN

# picture nanti saya upload ea sbb guna camera si dia so takde gamba dlm simpanan :)

No comments: