Thursday, October 13, 2011

facebook vs twitter,

assalamualaikum,

actually saya takde motif pon nak buat entry kali nie. tapi saja aje nak mengisi masa senggang dan nak bercerita betapa bangganya saya hidup 11hari tanpa facebook. wow ! suatu yg membanggakan sbb kalau dulunya sehari kalau tak log in mesti rasa mcm dah ketinggalan berita sensasi. kannnnnn? mesti korang rasakan yg sama. terasa mcm nak baca sume update org kat fb tu. situ laa tmpt kita luah perasaan, memaki org, nak bercerita betapa happynya kita. heishhhh ! tp sekarang bila dah deactivated fb. rasa aman. sumpah ! aman dr stalker. masa pun banyak terluang. takde laa mengadap lappy 24jam. mcm takde life aje an.

hee ! nampak tak? fb vs twitter. agak agak sape yg menang? errrr ! no comment. tettttttttttttt ! hahaha. sekarang nie saya more to twitter laa bila dah deactivated fb nie. but sometimes tu ada laa rasa rindu dunia mukabuku plus dunia gossip tu. ngee. sebenarnya sy dah habis point nak cakap. k laa. bubye. jgn lupa search @fatinzolkarnain. follow me k. :)

2 comments:

alepridz said...

fb sekarang aku dah malas nk update status... share link jer kat fb ngan share gambar...

tapi bila nak update status aku banyak guna TWITTER... sebab update status kat sana lagi best...

salam perkenalan...

TWITTER - @alepridz
BLOG - http://www.alepridz.com/

sekamar rindu said...

salam..

saya juga yg ketinggalan kot..masih belum ada akaun fb...;)