Wednesday, September 28, 2011

cerita tak berapa nak sensasi minggu nie. :)

assalamualaikum,


hurm. dah lama nak update belog yg dah berlapuk nie. tp disebabkan takde idea, and takde benda nak dicerita. so saya lupakan aje hasrat tu. tp sekarang byk benda nak distory. macam macam yg saya rasa. dengan sikap org sekeliling, perasaan rindu dekat org selangor dan seorang itu, and........ utk 3hari ini sy memandu tanpa lesen. okay. fine. nie bukan satu benda yg bole dibanggakan. cuma dah desperate an. nak ke class senang. so nak taknak drive aje laa kereta yg gedabak menahak tu. errr ! utk org yg baru nak mula bwk kereta, mestila rasa kereta tu terlalu besar .enough utk cerita pasal lesen dan class. 

nowww,
nak sentuh pasal perangai seseorang yg dirasakan sgt annoying. tolong laa. grrrr ! awk tu layak dipanggil abg tau ark. come on laa. sampai bila kita nak macam nie. satu team an. relax laa. heishhhh  sabar aten. senyum ! ingat awk lagi manis dr chocolate, lolipop kalau senyum. hurm. :) :) :)
 
satu benda nie pon dirasakan annoying jugak bila ramai yg tanya soalan macam nie kat saya 'aten, awk bawak kereta ea? ada lesen ke? fyi, soalan tu lg susah dr soalan tutor thermo, process instrumentation dan sebagainya. so jgn tanya lagi sbb jawapannya. IYA, SAYA BELUM ADA LESEN LAGI. okay semuanya. jgn tanya lagi.


awakkkkkkk,
cepat laa nak datang esok. saya tak sabar. r****. ngee. thankyou sbb sentiasa bg support walaupun terang terang takyah suluh pon dah sahsah sy salah. #memandu tanpa lesen. tp awk tetap sedapkn hati saya. nasihat sy supaya confident bila bwk kereta, perlahan, abaikan org lain marah sy sbb lambat ke apa ke. awakkkk ! kalau dulu sy fobia nak JPJ test tp sekarang sy tak sabar nak tggu saat tu. memandu tanpa lesen bkn laa sesuatu yg seronok. hurm. :( :( :(

babahhhh,
cepatlaa balik. sampai bila babah nak duduk indonesia. datang laa jenguk adik kat melaka. rinduuuuuuu ! dah laa tabole call. tatau berita babah sampai laa ibu yg sampaikan. nanti kita mkn kat restaurant favourite babah tu ea. jaga diri. :( :( :(

No comments: