Friday, September 16, 2011

110911

assalamualaikum semuanya.
sorry yerr. nie cerita dah basi sebenarnya.
tp nak jugak post.
:D
 
 #sila abaikan muka buruk saya tu. sebenarnya sy dah buat muka sehabis comel tp disebabkan abg tu nak candid punya laa lama. so inilah hasilnya. sorry awk. sy burukkan picture nie. hee. #

thankyou sbb sudi ajak sy keluar.
walaupun pd mula sy sebenarnya nak balik rumah disebabkan homesick tahap gaban sy tu.
and babah sy pon nak terbang ke indonesia esoknya.
ibu plak ada buat makanmakan kat rumah sy.
tp sy tak rasa ada penyesalan spent time ngan awk.
thankyou bwk sy pegi zoo.
walaupun kenyataan sy takut ngan harimau kat dlm sangkar tu.
shhhhhhh !
 yg nie jangan bgtau org tau. #maluuu
haha :D
btw, saya ada simpan tiket wayang, tiket zoo, resit kita makan.
selamat beli leona tu takde resit.
kalau tak itupun saya nak simpan jugak.

thankyou :)

No comments: