Wednesday, July 27, 2011

pakcik raden

hurm.
saya tatau nak cakap apa. 
tapi saya teruja ngan keberanian awak.
yowla.
awak cakap awak suka saya then awak diam aje.
so saya kan perempuan.
saya pon diam aje laa.
until one time kawan saya, ajima suruh baca tweet awak.
apa yang saya baca seolah olah awak dah give up.
sedangkn saya rasa awak tak berusaha pon langsung.
tapi semua berubah bila awak start mesej saya setelah number saya tu awak buat jeruk , perkasam dan segala yang berkaitan laa.
since the day saya ngan awak get close.
saya happy laa at least saya nampak laa usaha awak tu.
pakcik raden.
sorrylaa kalau dulu saya suka menyakat awak.
saya selalu cakap awak hensem, cute, muka mcm baby face laa.
tapi,
don't doubt because i really mean it.
hehehehe.
muka awak mmg comel pon. 
hahahahaha.
saya bertambah tambah malu bila awak post lagu kat wall saya.
so sweet !
tak sangka saya.
AKU SUKA DIA BY AINAN TASNEEM.
one of my favourite song.
thankyou pakcik.
saya berganda malu bila awak post utk kesekian kalinya lagu kat wall saya.
BAGAIKAN BIDADARI BY TOMOK.
ya allah !
im melting,
hahahahahah.
saya gurau aje.
thanx again.
hurm. 
saya takkan lupa untuk senyum.
sebab awak cakap saya manis bila senyum kalah lolipop, gulagula, cookelat.
omaigad ! 
pujian melangit.
tapi siapa laa tak suka dipuji. 
hahahaha.
thankyou.
:D



2 comments:

Raden Mohammad Azwan said...

u most welcome makcik!! yup i knw.. sy perlukan "effort" .. benda xkan dtg bergolek if kita tak usaha.. saya cuba yg termampu.. btw lagu2 yg saya post tu.. bkn saje2.. but i really mean it.. huhuh senyum always makcik... =)

Anonymous said...

:)