Friday, July 8, 2011

new of mine

jam menunjukkan pukul 12.54a.m. mata tak ngantuk. so apa yang bole dibuat adalah online. berbelogging, chat sana sinun. apa lg? layan youtube. hurm. tapi satu pon tabole hilang rasa gundah gulana nie. idk why. yeah ! how can i forgot. already 9hb. nak dekat sgt laa tu.

:(

tapi bukan tu nak distorykan. hurm. im disappointed but i will put on a happy face. looks like im a hypocrite. yeah ! i admit it. it will hurts me but i will survive atleast.

soooooooooo,

i've decided untuk transformkan diri menjadi lebih berguna. mungkin untuk diri sendiri, family, kengkawan dan orang lain. 
i think soooo.

firstly, saya kena lebih menghargai orang sekeliling. love more and hate less. senang cerita just be good with peoples around you. opssie ! around me.

okay, then mengurangkan bagi harapan kat orang supaya dapat mengurangkan kadar peratusan kecewakn orang lain. 
tapiiiii,
saya tak rasa pon saya bagi harapan. *ini yang bikin aku sedih au.

aten. please kurangkan sifat ego. ego tu yang buat kau disappointed, angry, mad, sad. apa lg? semua laa. setinggi mana ego kita. setinggi itu jugaklaa kita akan jatuh. ingat tu !

lebih berhatihati dlm berbicara. so that tak bikin orang marah.

apa lg? hurm. sudah laa. malas nak menaip. tapi kenapa saya masih kecewa, tapi tatau apa yang dikecewakan. 
dear allah, gimme your bless. aminnn !
and pada dia, saya baru sedar saya sayangkan awak lg. saya kecewa bila dpt tau awak dah ada orang lain tapi saya tak kesah pon. you deserve a happiness. 

No comments: