Sunday, June 5, 2011

nurfatin zolkarnain is HOTTOGO.

sedap sedap tido bole plak aku terjaga. arghhh ! mata nie mengada sebab tabole nak tutup and tangan plak menggatal nak menaip. btw, saya ada terbaca satu belog. sangat meyakinkan saya. i can feel her strength. thankyou awak. 
bukan laa itu saya nak kongsikan. but almost one month my days without rain. how do i feel? OMG ! sangat sakit. saya tatau mana silap saya. aten, kau kuat sayang. jangan fikir lagi please. he's not deserve on you. wipe your tears away. okay? no, im not. saya tak kuat. haha. see ! nak menangis dah pon. im sorry ajima. saya pernah janji kat awak saya nak menangis sepuas puasnya cuma satu malam kan? hurm. awak. saya dah tipu awak. dah bermalam malam. mata saya nie dah bengkak. buruk awak. *okay. yang nie saya tipu. huhu. but don't you worry k. saya tetap okay. saya takkan bunuh diri, saya takkan mencederakan diri. apa lagi? ajima. i need your shoulder right now honey. saya tak kuat. saya selalu cakap dengan awak yang saya dah lupakan. tak ! saya tabole. awak, idk where we went wrong.
-sebab saya selalu mengungkit about us?
-sebab saya selalu merungut so many things kita berbeza?
-or im not perfect enough to be by your side?
kalau laa saya tau selama nie awak terasa dengan apa yang keluar pada mulut saya. saya takkan buat. and permulaan nie semua bukan laa berpunca dari saya i think. okay. stop it ! tak perlu mengungkit benda yang dah lepas. and the more, more and more important is dia bole aje lupakan kau aten? so kenapa perlu kau ingat dia? dia bahagia aje without you. so leave him. sakit itu sekejap. luka itu bole sembuh. cakap memang senang kan? haha. aten, stop hoping k. benda yang lepas itu jadikan kenangan. hidup untuk benda sekarang dan yang mendatang. be strong.
 thankyou pada mereka yang sudi mendengar cerita saya. *cerita bodoh. maaf. hehe. naz, ajima, kak azie, una and my bff, syafiq abdul rahman. thankyou so much for the flower. hehe. now, the new of mine. no more tears. ATEN IS HOTTOGO. :)

3 comments:

SapiQ said...

Kalau awak rasa saya dah lupakan awak. Awak silap. Sebab saya sedang baca blog awak.

nurfatin zolkarnain said...

thankyou. :)

Pique. said...

you are welcome.