Wednesday, June 8, 2011

heaven berada di rumah.

sukanya bila tak perlu susah susah fikir nak makan apa,
nak buat apa,
tak perlu bila nak makan aje kena menapak dari tingkat 3 block A ke cafe,
kalau lambat sikit aje makan dah habis,
LECEHHH,
tapi bila kat rumah tiba masa aje makan dah siap,
lauk favourite lagi,
seronok sangat perasaan tu,
tak perlu fikir lagi nak keluar duit tiap kali nak basuh baju,
MEMBAZIRRR,
kat rumah basuh baju free,
HEHEHEHE,
kalau kat micet tiap kali keluar kena sewa kereta,
MAHALLLL,
maklumlaa orang takde kereta memang camtu,
duit banyak nak kena pakai,
nak fikir shawl lagi,
pening pening,
dekat rumah boleh tengok tv ikut suka,
astro lagi tuuu,
kalau dekat micet nak tengok tv,
kena turun ground floor,
lagi tak best bila dah ada orang sampai dulu,
confirm confirm laa kena tgk apa yang dorang suka,
GRRRRR,

*walau apa pon saya tetap rindu micet. :)


No comments: