Thursday, June 16, 2011

fenomena nora elena.

opssie ! bukan nora but seth. how sweet and romantic he is. suka i tau. actually, saya tak berminat pon nak tengok cerita slot akasia nora elena nie. almaklum laa saya bukannya follow cerita nie pon kat micet. takde kerja nak turun ke bilik tv semata mata nora elena. memang tidak laa saya. pemalas kan? haha. yes, i am. tapi bila dok tengok orang dok update status pasal seth laa nora elena laa. hati nie ada sikit terbukak laa nak tengok cerita nie. sebab kawan saya yang muka ganas pon update status pasal nora elena. alololo, sweetkan syafiq rahman? hahaha. akan tetapi agak terlewat sebab dah minggu akhir. nak taknak tengok aje laa.

ouchhhh ! sukanya saya cara seth amek berat pasal wife dia. susah woo nak dapat lelaki yang macam itu sekarang nie. ada tu memang ada laa. tak dinafikan but a few aje. maybe sifat lelaki sekarang tak suka tunjuk how much they care about us kutt. i think so. hurm. tapi seriously, kalau laa dapat lelaki macam seth tu saya akan simpan masuk pocket. hahaha. sungguh obses ngan seth. do i care what people say about me. obses pon obses laa. hahaha. :)

*overall cerita nora elena memang the bomb. ending dia pon okay laa. so 5star untuk nora elena.

2 comments: