Tuesday, June 7, 2011

muzak,

MAAF.
okay. i tatau how to explain perasaan i pada you. so, i guna belog nie untuk bagitau you. hope you dapat baca. hurm. okay. i tau you berusaha sangat sebab since i sem 1 lagi. tapi perasaan orang tabole dipaksa kan? i tau you baik. you dengan rela hati nak bagi i note sem 2 time i sem 1 lagi. i rasa takde sorang pon lelaki buat kat i camtu. so that i assume you baik. 

YOU, 
tak semua yang kita nak dalam dunia nie kita bole dapatkan?

YOU,
i tak terima you bukan laa sebab you tak cukup kriteria seperti apa yang i nak. NOPE. tapi you datang dalam hidup i pada waktu yang salah. time i masih mengharapkan dia. time i kecewa. 

SORRY,
i hope kita still kawan macam dulu.

*enjoy your life and all the things you have at the moment because you can't have everything at once.

No comments: