Wednesday, October 24, 2012

lebih dari suka.

pernah tak korang rasa that kind of situation? bila kita suka someone yg gila gila suka. pernah? dah lebih kurang mcm gila bayanglah. haha. aku pun tatahu nak cakap perasaan nie betul betul suka atau ntah laa. tatahu nak described that kind of feeling. cuma aku bole cakap aku suka dia with no reason from the first time we met. senyum? rupa? semualah. apapun dia buat, kadang kadang menyakitkan hati pun aku masih bersabar. and lately nie asyik sangat terserempak dia dekat kolej. motif? hahahaha. ntah laa. coincidence I think. 

well, I will do anything to capture your attention. ANYTHING ! listen to me. ANYTHINGGGGG !

saga hitam,
 bola,
 degree,
 beg kuning,
and
taman jati tak lupa. haha

 semua menarik perhatian aku. pulak tu semalam bersamaan 23hb october 2012 dapat kiriman salam sayang. mcm geli jugak laa kalau dengar tp aku suka. pastu pesanan supaya jgn lupa senyum. hoyeahhhh ! *dancing. tapi apa yg pasti perasaan nie suka dan bukan sayang sbb sayang itu masih berbaki dan masih utk someone. itu aku pasti. :)


Monday, October 1, 2012

assalamualaikum,

minggu ke-9 sem5 memang banyak menguji kesabaran aku sebagai seorang student. baru diploma, belum degree, mahupun master apatah lagi phD. pheww ! kalau lepas habis diploma ada tan sri mana-mana datang meminang aku terima ajelah. taknak study dah, nak jadi full time housewife. hikhik. kalaulah ibu atau babah baca entry aku yg ini mahu kena kapak. well, tadi aku ada class miss diyana pukul 8.30pagi dan habis pukul10. right after habis class terus pegi lab habiskan streak plate utk fyp lab aku yg dah lama tertangguh. Alhamdulillah dah bergerak sikit mudah-mudahan sempatlah habiskan dgn jayanya. aminnn ! lepas habis lab aje terus pegi makan dekat pak ujang ingatkan nak makan nasi ayam yg orang kata special sangat tapi nasib tak berpihak pd aku sbb nasi ayam takde lagi, aku pergi awal sangat MUNGKIN. soo takpelah aku cuma bersarapan dgn nasi lemak, telur mata dan teh ais. murah k semuanya rm3.30. balik tu aku terus melepak rumah ajima as usual habiskan lab report sambil makan chocolate favourite aku. tadaaaaaaaaaaaaaaaa !



bila makan chocolate cuma seoorang aje aku teringat, IKIM sbb nie pun favourite dia jugak. rinduuu yg amat k. chocolate nie kan warna warni soo suka laa suruh rizqin makan berdasarkan color yg aku pilih. hee.



sabtu lepas. ehem ehem aku keluar ke bandar melaka menjadi kebiasaan kalau aku tak balik selangor with someone. kawan aku tapi biarlah menjadi rahsia. haha. mcmlah orang lain nak tahu kan. LOL. so for the very first time aku try makan kat windmill apa menu aku amek pun aku dah lupa. tapi yg penting menu daging kambing yg liat. grrrr ! dah laa 1st time pastu salah menu plak tuhh memang malang kan. boleh tahan mahal compared to pak ujang. HAHAH. lepas makan wayang laa of course. hotel transviliya. tak sure ejaan betul ke tak tapi lebih kurang begitulah. hooyeahhh ! thank you sbb belanja kan. 

lastly, hasrat nak makan chicken chop dah tercapai tadi. hee. and mohon elaun masuk laa cepat aku nak beli kasut baru. please ! please ! please ! ehehehe